lunes, 30 de noviembre de 2009

Victòria i......LIDERAT!!

SINGUERLÍN 0 - SANT IGNASI 3 (Amateur A)

Partit diumenge a les 12 hores.
És la primera sortida que ens trobem davant d’un contrari de la part alta de la classificació. Haviem estat veient-lo en jornades anteriors i se’ns presentava un partit difícil. El Singuerlin té un equip jove que hi va molt i no dóna mai el partit per perdut.
Comença el partit amb cert conservadurisme. El partit no té un dominador clar.
Les defenses s’imposen als atacs. El sant Ignasi crea perill per la banda dreta amb les arribades d’en Cardona, però és per l’esquerre que arribar la jugada del penal que ens va posar per davant. En Mañé té la pilota per la banda, encara al seu marcador i intenta el xut a porta, força desviat i va a parar a la zona d’en Jordi Cardona que la controla amb el pit, la baixa amb un bon control i el defensa li fa un clar penal. Finalment i després de dubtar sobre el jugador que ha d’executar el penal, en Soler agafa la responsabilitat i fa el 0-1 enganyant al porter. Queden 10 minuts de primera part que acaba sense canvis en el marcador.
A la mitja part el cos tècnic té dubtes sobre si s’ha de realitzar algun canvi, però finalment decideix no fer-ho. Salten els 11 que han començat el partit. Comença la segona part i sembla que el Sant Ignasi es fa amb el control del partit.
Després de varies jugades ben trenades, arribar la jugada del 0-2. Bona jugada entre en Tomeu, l’Oriol i en Mañé, que acaba amb un remat des de fora de l’àrea d’en Soler, ajustat al pal esquerre de la porteria contrària. 0-2 i partit ja bastant ben encaminat. El domini del Sant Ignasi va seguir sent aclaparador amb un Balcells impresionant.
En Mañé va fer el tercer acabant una bona jugada per la dreta d’en Cardona. 0-3 partit tancat. A partir d’aquest moment només existeix un equip sobre el camp. Final del partit amb un 0-3.
La segona part potser és la millor que hem jugat aquesta temporada. Destacar el bon moment en defensa de l’equip.
A mode d’anècdota, destacar el debut d’en Lucas fora de casa aquesta temporada i la “cagada” del delegat, amb ajuda de l’àrbit, que no va permetre jugar a en Juani. (Ho sento)
En resum, gran victòria, gran moment de joc, que combinat amb la derrota no esperada del Llefià, fa que el Sant Ignasi es posi líder del Grup 2 de la primera Territorial, després de 12 jornades. HISTÒRIC!!!!!