domingo, 1 de noviembre de 2009

Llegar ha sido rápido. Lo difícil siempre es mantenerse.

CSI 2-0 GAVÀ

El Juvenil A va quedar convocat a les 16:00 i sobre dos quarts de cinc vam entrar al vestidor. Al Alí Sarrianenc es respirava un ambient diferent, com si aquesta vegada el partit del Juvenil A no estiguessin en joc només 3 punts. Era realment el partit de la jornada, Sant Ignasi vs Gavà, primer i segon classificats respectivament.
Dins del vestidor es respirava tranquil•litat, fins i tot de vegades se li restava importància a que fos un rival tan ben classificat a la lliga i ens preníem el partit com qualsevol altre.
El mister, Franc Carbó, ens va donar l’alineació titular, Rivera,Solano,Sempe,Colla,Cuasa,Tom,Pablo,Pepe,Frías,Mediavilla,Estrocoff, i les indicacions específiques per a cada jugador. La banqueta també era de luxe amb molta gent jove, Payton,Edu,Guille,Blanes,Tortras,Roger. Vam sortir a fer el calentament i vam passar la revisió.
El partit va començar a dos quarts de sis aproximadament. Poc a poc la graderia de l’estadi s’anava omplint i tot feia prevenir un bon desenvolupament del partit.
Corria el minut 15 i al nostra fixatge més mediàtic de l’estiu, el nostre particular CR9, Pol Frias, se li va parar el cap i va rebre l’expulsió després de dues targetes grogues. Tothom creia que ara el partit seria pels visitants però el Sant Ignasi, lluny d’enfonsar-se va creure en les seves possibilitats i va seguir atacant. Amb el resultat d’ulleres al marcador l’àrbitre va pitar el final de la primera part.
Al vestidor l’equip estava una mica enfonsat i veia que amb deu jugadors no es podia guanyar un partit, però el Franc i el Christian van canviar l’esquema, i va fer que sortíssim a buscar la victòria sorprenent al rival que creia que ens tiraríem endarrere. Va fer entrar gent fresca al camp amb els següents canvis: Edu per Tom i Guille per Cuasa.
Només començar ja es va veure un equip que volia presionar al rival i tenir la pilota dominada en tot moment per lluitar per la victòria. El rival al veure un equip que amb un home menys els presionava i els jugava de tu a tu van quedar una mica aturats durant els 10 primers minuts, temps necessari perquè en una jugada, el David pengés la pilota al segon pal perquè el Pepe rematés de cap a la perfecció enfonsant la pilota a la porteria rival davant la incredulitat dels blaugranes. Poc a poc el Gavà es va anar calentant fins que l’àrbitre va expulsar el seu punta per una patada al Solano. Ja erem 10 contra 10 i en una arrencada de les seves, el Mediavilla, davant la sortida del porter va aconseguir deixar-li la pilota al Pepe perfectament perquè només l’hagués d’empènyer amb el peu dret. 2-0 i al partit que ja estava a la butxaca al minut 65. Llavors amb una afició entregada als jugadors amb crits de uoo, oléé, etc. després de cada detall tècnic, quasi tots protagonitzats pel mag Pablo García, i algun altre jugador que s’animava. Amb els canvis també va haver-hi temps per les ovacions. Min. 70: Roger per David, Min. 75: Blanes per Pepe i Min. 80: Tortras per Pablo. El partit va acabar amb tranquil•litat i el Juvenil va sumar 3 punts importantíssims per quedar sol en el liderat de la classificació.