Confirmant el bon moment de l’equip

Amateur A 4-0 Turó de la Peira

Sarrià, 21 de novembre de 2009.

Són les 16 hores. Ens trobem tot l’equip al col.legi. Com sempre hi ha novetat d’última hora. Acabem de decidir que en Pol Frias, jugador del Juvenil A, entri a la convocatoria.

El cos tècnic, ens mirem per última vegada l’alineació i…decidim que en Pol començarà el partit de titular.

El Turó de la Peira és el primer contrari de la temporada que té certa entitat. Entrem tots als vestidors. Sembla que realment estem concentrats. Després de la xerrada del míster sortim a escalfar. Tenim ganes de demostrar que la nostra posició a la taula no és casualitat, com sentim dir diumenge rere diumenge.
Passem la revisió rutinària i camp al terreny de joc.
Sortim endollats i al minut 6, en Luis Font (chino) recull un refús de la defensa visitant i engalta un xut dirigit a l’escaire esquerre de la porteria contrària. 1 – 0. El partit es posa de cara ben aviat.
El partit continua sent dominat pels vermells. El Turó de la Peira està una mica descol.locat. Al minut 33 de la primera meitat, hi ha una falta a favor a la meitat del camp. Mentre l’equip contrari, protesta la falta, l’Edu Soler decideix posar la pilota en joc de forma ràpida. Fs una passada a l’Oriol Miralbell i aquest la centra pq Jordi Cardona només l’hagi d’empènyer al fons de la porteria. 2- 0. El partit està molt ben encarrilat.
Arribem a la mitja part amb aquest resultat.

Al començar la segona part, sembla que el Turó surt amb ganes de escurçar diferències. Els vermells tenim el partit controlat. En una jugada que el porter del turó té la pilota controlada, intenta driblar al nostre davanter. Es fa un embolic. Li prénen la pilota i Miralbell fa el 3-0. Partit acabat.
En aquest punt el Turó, enduréis una mica el joc però la cosa no passa d’aquí. En el minut 75 aproximadament, Pol Frias culmina un contraatac amb un gran gol. Debut i gol d’en frias. Gran debut per a la Jove promesa. 4-0. El partit ja no té més història. Nova victòria. Victòria de qualitat en, potser, el millor partit de la temporada.

L’equip: Jordi, Charlie (Jacobo), Hans, Beren, Juani, Chino (Tomeu), Soler, Balcells, Cardona (Guim), Oriol, Frias (Makai).