sábado, 7 de noviembre de 2009

El placer de ganar en el último minuto

"THAU 2 - Infantil A escolar 3

Tot l´equip va arribar concentrat i amb ganes de guanyar un dels partits més importants de la temporada, els primers de lliga (CSI) contra els segons de lliga (THAU). També una raó per guanyar era la "revancha" de l´any passat que ens van guanyar per 4 - 0.
L´àrbit pita el començament del partit i dominem els primers 10 min. amb xuts a porteria i ocasions fins que al minut 15 maleuradament el Pol es lesiona al lligament de la cama dreta i es substituit per l´Enric. Una errada de la nostra defensa causa el primer gol dels locals (1 - 0). Als 25 min. surten els dos Regàs i entren el Maure i el Guille San. 5 min. més tard el Roger se´n va per la banda dreta i li fa una assistència al Wan que definex creuant la pilota (1 - 1). Després d´això van haver-hi algunes altres oportunitats com un xut bastant bo del San de falta i un altre del Miki des de fora l´àrea però no vam aconseguir el gol. L´àrbit pita el final de la primera part i en el vestuari els entrenadors ens donen "la charla". Els jugadors descansen i entren amb ànsia de guanyar i es produeix un canvi: Pau Mascaró (surt) per Edu (entra). Ens toca sacar i començem a tocar pilota motivats i obrint els espais i jugant en bloc. Juguem molt bé fins que cap al minut 50 arriba el gol que ens allunya de la victòria (2 - 1). A continuació els Regàs surten al camp i descansen l´Enric i el Martínez. Al minut 63 una magnífica jugada del San acaba amb un xut que el central del THAU desvía malament la pilota i acaba en gol (2 - 2). Una excel·cent ocasió de l´altre equip (barret a l´Armas que havia fet un autèntic partidàs) podria haver acabat en el gol de la victòria de l´altre equip però no va ser així gràcies al Conti que la salva enviant la pilota al pal. Després d´això tots ja estàvem més concentrats fins que a 2 min. del final una bona jugada en equip arriba als peus del Maure que li fa un pase al San que es converteix en el gol de la victòria (2 - 3). La grada, la banqueta i els entrenadors embogeixen i acaba el partit. Remuntada espectacular en 11 min. i el Sant Ignasi guanya i es posa 1r de lliga amb ventatge! El partit finalitza amb un contundent 2 - 3 i tothom ens felicita i sortim satisfets d´un partit díficil en el que em patit molt. Bon partit CSI!!