lunes, 30 de noviembre de 2009

Podria haver sigut pitjor



Juvenil A 2-2 Europa

Partit molt difícil el que ens tocava jugar aquest dissabte a casa contra un rival amb molt de nom i que no es volia despenjar del tot dels tres equips que dominen la lliga. Els misters ja ens havien previngut de que no seria ni molt menys un partit fàcil i que ells per diferents motius ens coneixen a la perfecció.
Després dels formalismes va començar el partit, com de costum els vermells vam dominar les primeres estones de joc amb bona circulació de pilota i arribades molt clares a destacar una de Mediavilla que al ser el seu anterior equip va decidir xutar al porter i donar emoció al partit. Els seus centrals en especial el 15 es mostrava molt sòlid allà darrere i difícilment trobàvem espais, a més l’àrbitre permetia tot el joc subterrani que practicava el mateix central. Tot i tenir el partit controlat i que ells amb prou feines podien enviar pilotades al seu punta, en una bona jugada per la banda els visitants van aconseguir obrir lloc en la millor defensa de la lliga fins al moment per inaugurar el marcador amb un xut escorat. El partit es posava lleig. Encara pitjor el vam veure quan en el nostre sac de mig camp vam perdre la pilota i enmig de la confusió van aprofitar per ficar el segon gol i deixar el 0-2 al marcador que no reflexava ni molt menys el que es veia al camp. Tot i aquest resultat vam seguir fent el nostre joc, el que es convertiria en el jugador 4 estrelles del partit, l’àrbitre, començava a demostrar els seus dots no expulsant al seu punta en una agressió que va veure...Això sí, nosaltres comprem els arbitres... La primera meitat no va tenir gaire més, algunes aproximacions més dels locals ben aturades tan pel seu porter com pels colzes del seu central i un ensurt a la nostra àrea.
Vam marxar al vestuari sabent que érem millors i que no ho estàvem fent del tot malament. Es van fer un parell de canvis, entraven Tortras i Edu per Blanes i Tom al mig del camp.
A la segona meitat va seguir la tònica de la primeta. Joc i domini del Sant Ignasi i ells buscant en la majoria d’atacs la pilotada al seu punta. Per tal de donar noves idees al nostre atac que semblava embotellar-se va entrar Enrique per O’flautista que no va poder deleitar amb la seva celebració a l’Alí Sarriarenc ple. Els minuts passaven i ni ells ni nosaltres aconseguíem marcar, ocasions per part nostra i cap aproximació de perill per part de l’Europa. Quan quedaven 20 minuts els misters van decidir anar a per el partit deixant 3 defenses amb els canvis de Valls i Blanes per Colla i Guille. El seu joc molts cops massa dur era castigat a la seva manera per l’àrbitre, i traient targetes grogues li va donar per expulsar un escapulat, ells amb deu amb la cançoneta de sempre de, ‘’pijos que compren els àrbitres’’ i nosaltres convençuts que volíem guanyar. A la grada es començava a notar la tensió amb tímids crits d’ànim, cada cop estava més a prop el gol fins que a falta de 5-10 minuts Frias va rebre una passada del botifler Mediavilla que va saber aprofitar per reduir distàncies. A partir d’aquí l’afició va despertar i és quan de veritat es va notar que jugàvem a casa, per molt que algun enganyat digui que ens va be jugar a casa... A la següent jugada el mateix golejador d’abans va aprofitar una altra passada del botifler (no volia marcar per ferir el seu ex equip) per establir l’empat davant la bogeria local. Tot i que quedava poc va donar temps a una altra expulsió dels visitants que va donar encara més ànims als vermells per emportar-se els tres punts. D’aquí fins al final del partit una ocasió clara per cada equip i poc més.
Per últim donar les gràcies de part de tot el Juvenil A a l’afició, sempre és agradable tenir gent mirant-te i més animant com veu animar. Ara a tornar a sumar de 3 en 3 i amb l’objectiu d’acabar la 1a volta invictes...
Següent parada: Júpiter!

No hay comentarios:

Publicar un comentario