domingo, 22 de noviembre de 2009

Se reaccionó tarde...

Daumar 3-2 Infantil A escolar

La gent començà a arribar a el cole cap allà 3/4 d'onze, quan vam estar allí tots marxarem cap al Sagrat Cor, ens esperava un gran partit, havíem de recuperar 2 punts perduts. També era el debut d'en Marchen. Comencem el partit sacant amb toc de pilota i movent-la. Però sobre el minut 5 en David Fortuny fa una falta dins l’àrea però no és penal havia fet joc perillós, tothom estava sobre la línea de gol xutà i gol però l’àrbitre el fa repetir per alguna cosa rara, aquet cop tampoc fallà i marca. Aquest cop no ens han ficat 2 o 3 seguits com el passat partit sinó hem aguantat. En una ocasió en Hans va tenir 1-1 però la va tirar fora davant del porter. Mes o menys 10 min desprès de l'ocasió d'en Pablo el número 10 del Daumar xuta un globus i li cola a L'Armas un golàs per l’escaire de vaselina , en tot cas un xurro de gol. Desprès d'això em canvien a mi pel Miki .Al cap de 10/5 min acaba la primera part .En Sergi i en David ens fan la xerrada de la mitja part i ens diuen que entren el Robus per Regàs Vic. el Mascà per Fortuny el Vidosa per L'Armas i L'Enric per l'Armengou però el Gon es col·locava de lateral i en Miki d'extrem. Comença la segona part i al cap de 5/7 min el un córner hi ha un rebombori a l’àrea i no se com ens la fiquen. En tot cas haviem de remuntar fos com fos. Just desprès d'aquesta jugada ens diuen a en Victor Regàs i a mi que escalfem i al cap de 5 minuts vam sortir ell per el Roger i jo per en Marchen (els 2 van jugar bé).En Victor es posa de extrem i jo de pivot. Això provoca que la mitja i la davantera es juntessin més i com aconseqüencia més ocasions i fins a tal punt que arriba un gol meu desprès una jugada d'en Hans i el Miki que anaven insistin i tota l'estona la tiraven fora els del Daumar i en una d'aquestes estava sol a 5 metres de l’àrea i en Pablo me la passa i jo sense pensar-me ho dues vegades engalto un xut amb l'esquerra de exterior en paràbola que el porter se la menja amb patates xips. A partir d'aquests moment tots ens comencem a animar i, cada cop més ,el Daumar es posava més nerviós i reculà les seves línees davant de la nostra pressió. En una d'aquestes en Hans torna a fallar una ocasió bastant clara altre cop davant del porter. Anàvem creant ocasions i en un córner centro i L'Enric remata al primer pal i GOL!!!!! Teníem a prop la remuntada ho veiem i els del Daumar es neguitegen molt i molt . En una ocasió el Miki xuta i agafa el seu propi rebot i l'envia córner,centro però la torre que tenien de porter l'agafa i l'envia a la contra que ens ben talla pel Pau i el Fortuny, i tot seguit ens posem a atacar de nou aleshores falta molt aprop de l’àrea que en Fortuny la tira rasa i el Daumar fa un rebuig i acaba el partit .En resum si haguessim jugat tot el partit com els últims 20 minuts els hi fotem com a mínim 3 més. Però el futbol és així.