domingo, 10 de enero de 2010

Sufriendo.....para seguir líderes

CSI 4 - 3 Santa Eulàlia

Essent el primer partit després d'unes vacances plenes d’excessos, i afegint la dificultat del rival, tal i com ens va dir el mister: era el partit més difícil de tots. A més a més, cal afegir les condicions meteorològiques, ja que jugar amb tan fred no és habitual. Tot i així, el resultat va ser positiu.
Un resultat positiu molt ajustat, cosa que hagués pogut no ser-ho si no haguéssim perdonat tot el que vam perdonar.

Just bans de començar hi havia una miqueta de nervis però la veterania i la concentració va poder amb tot. Colla ets un bon veterà! XD
Escalfament i revisió, un tràmit que es va assolir força bé.
Comença el partit.
Cal destacar que el que va ser més important de tot va ser la REAPARICIÓ del Santi Magrinya, millor dit, MAGRI que en el dia del seu aniversari, va jugar el primer partit amb el seu equip després d'una desafortunada lesió.
Veient el poder físic que tenia el Santa Eulàlia i el marcatge individual que li feien al Bossy, PF i blanes van tenir força protagonisme. Al començament el joc estava una mica travat però en una jugada sensacional, el petit blanes se'n va anar per velocitat del seu marcador i va treure un centre providencial, que després d'un rebot, Bossy el rubiales va poder rematar i fer que la pilota toques la xarxa interior de la porteria.
Aquest gol en va donar molta confiança i això va permetre que controléssim el ritme del partit. Cal remarcar la sensacional parada del Rivera una miqueta abans del gol del Bossy!.
Després, en una jugada semblant, el bossy que ja anava crescudet va intentar una espectacular xilena però que una mica més i en comptes de rematar la pilota li remata el cap al seu marcador. (li hagués anat bé). l'àrbitre va pitar joc perillós.
Poc després, PF va fer una de les seves i entre ell el bossy i els mitjos, van marejar la defensa i va aconseguir guanyar-li l'esquena al marcador i elevant la pilota per sobre del porter va aconseguir marcar.

Això encara ens va fer augmentar més la confiança però com ja he dit, no vam rematar el partit en una jugada majestuosa a càrrec de Pableras Garcia, alies neidel. Canyo al canto i el defensa cosint-se l’entra cuixa, neidel es va deixar portar per l’eufòria i no li va donar temps a rematar la jugada ja que el porter contrari estava molt atent. (Va sortir molt ràpid).
Ja casi al final de la primera part, en una jugada molt liosa va arribar el gol del Santa Eulàlia, molts rebots i una miqueta de fortuna per ells. (Això va fer que no arribéssim al descans tranquils). La cosa negativa de la primera part va ser la lesió del Neidelinho!. Que esperem que no sigui res.

A la segona part, el valls va canviar per el cuasinga, que tenia força ganes de jugar. Només començar el Mister ens va dir a tota la banqueta que anéssim calentant, ja que així no tindríem fred i en cas d'urgència estaríem tots preparats. El joc durant el començament de la segona part va ser una miqueta remogut,ells tenien oportunitats i nosaltres també. Però de sobte, en una falta força allunyada, podia ser un possible centre però en Pepito grillo, Peps, o PEPE el grande, que va entrar a la segona meitat, va fotre un xixarro que va anar a l'esquadra creuada, un xut precís i molt fort, que poques persones poden presumir de xutar així. Poc després va entrar el Pol Tortras.
Així el joc va seguir durant força estona. Ven entrada la segona part, va entrar el revulsiu Roger el flautista! Alies toquero. La seva entrada va fer que el joc fos més elèctric. Toquero va disposar de la seva ocasió, però per coses de la vida, no va poder finalitzar-la bé. Suposo que tenia ganes de fer-los un bon regal de reis i que es pensessin que encara podien amb el partit. Poc a poc, les entrades del Santa Eulàlia eren més i més dures i es podia notar una mica d’impotència però alhora van ser persistents.
JA cap al minut 75, es va produir un dels fets més importants del partit, el debut del nou jugador del Juvenil A, Pep Pau Soriano. La seva actuació no va desentonar amb el ritme del partit tret de l'ocasió clau del partit, fallada en l'últim sospir.
Cap al minut i una entrada del Sempere(Ell va confessar que va ser un patadón dels bons), Aquesta entrada va ser dins de l'àrea i tot i que el Rivera va encertar la direcció de la pilota, la pilota va entrar, anava ben ajustada al pal.
Això va posar el partit 3-2 i ens vam haver de posar les piles.
EL joc anava i tornava i canviava contínuament de camp, però en una jugada amb un centre del Polete Frias (PF) el pol tortras va poder caçar un rebot i marcar el 4-2 que tan necessitàvem.
Com he dit, el joc anava i venia i de cop, nosaltres ens varem confiar i en una jugada d'ells al contraatac van aconseguir marcar inesperadament x nosaltres.
EL resultat era de 4-3 a favor nostre però a falta de 10 minuts aprox. I ells es sentien tan impotents que els mes afectats van ser el Colla i el Rivera. Al Rivera li van fotre un patada mentre ell estava tranquil•lament a l’àrea pensant que fer amb la pilota i l'arbitre nomes va veure una petita patadeta o si més no, un lleuger contacte. Tan sols li va treure targeta Groga. Més endavant el colla, mentre duia a terme una ofensiva individual li va entrar molt fort i va caure estès a terra i un del Santa Eulàlia li va donar una patada al cap. Va ser en aquell moment quan la tangana es va produir. Empentes, crits, insults, i una patada que va rebre el PF 17. Desgraciadament pel jugador del Santa Eulalia, l'àrbitre ho va veure i, va esser expulsat.
Vam aconseguir aguantar els atacs del rival i el partit va acabar així. Una jornada més líders i demostrant perquè ho som. Tot i que encara queda molt per fer.