martes, 5 de enero de 2010

Partidos de Navidad

Amateur A 4-5 Juvenil A

Començava el partit a Vallvidrera. Un partit per a que tant el Juvenil A com el Amateur A poguessin anar agafant ritme per a afrontar els partits de l’anomenada “cuesta de enero”. El partit va començar y a Vallvidrera començava a caure unes gotes de pluja. El camp estava ràpid la qual cosa propiciava un joc ràpid amb possibles boniques combinacions que podrien dur a terme ambdós equips. El partit va començar amb un Juvenil A molt tancat endarrere, sense la possessió de pilota cosa a la qual està acostumat, cosa que feia que no estigués del tot còmode, i amb un Amateur A que tocava i tocava la pilota amb facilitat entre la defensa, i buscava alguna puntada llarga que pogués donar lis la avantatge. Poc a poc el mig camp de l’Amateur va anar engranant-se i varen començar a trenar bones jugades portan la batuta principalment Xavi Balcells i Edu Soler. En una rapida jugada, un pase entre mig de la defensa l’extrem agafa la pilota i agafa a Jordi Rivera dubitatiu, i aconsegueix fer el 0-1. Amb tot això l’Amateur es ficava el partit poc a poc, i el Juvenil no aconseguia trobar el ritme de partit que volien, i seguidament va arribar la jugada del segon gol, jugada trenada a banda que posen la pilota rassa per a que Guim pogués fer el seu segon gol del partit. La cosa estava difícil per al Juvenil i mes encara quan un pase picat per sobre de la defensa deixa a Edu Soler sol davant de Rivera al qual bat amb un vaselina molt ben calculada. Amb això anàvem al descans.
Toc d’atenció, recapacitació i nova motivació per aquesta segona part per al Juvenil A, girar el partit i posar-lo al favor costes el que costes. El Juvenil ja no tenia errades en la marca la qual cosa va provocar deixar menys espais a l’equip contrari per a poguer desenvolupar el seu joc, i en una bona incorporació d’Albert Solano, agafa la pilota i desde “can cuetos” la va fotre creuada tot vatint al porter. Seguidament una altre bona jugada va provocar la pena màxima sobre Pablo Garcia, que ningú va discutir per a qui era el penalti, doncs estava clar que era per a Alex Mediavilla. Va agafar la pilota i ben posada pel costat dret escurçava les diferencies i es posaven 2-3. Tot i això el Juvenil no es relaxava, però en una jugada i un rebuig, el davanter de l’Amateur acaba empentant la pilota a la frontal de la petita on abans d’entrar la pilota va haver-hi un embolic amb els dos centrals. Tot i això, el Juvenil no va abaixar els braços i Mediavilla va agafar la pilota i amb una bona pilota a l’espai escurça les diferencies un altre cop tot posant el 3-4. Seguidament va haver-hi una falta a 10 metres de la frontal o una mica menys que el Juvenil volia posar en practica una jugada d’estratègia, però el únic que va succeïr va ser el fet d’estar 1 minut dient “yo solo se que soy el 3”, “yo no tengo ni idea de que hay que hacer”. Total que la pilota acabà penjada al cor de l’àrea per Santi Magriña. Havia transcorregut poc temps quan Quique Fernandez-Ramos en la seva segona joventut, decidí agafà el testimoni del mismisim Leo Messi, i amb una internada cap al centre va batre al porte desde 3/4 de camp amb un potent xut que va anar dirigit “donde las arañas tejen su nido” es a dir, a l’escuadra dreta. Abans cal destacar que Cuchu havia intentat emular al mismísim Zizou contra el Betis tot intentant una voleia desde gairebé mig del camp que se’n va anar uns quants metres de la porteria rival. El partit es pensava que acabaria en empat, quan Mediavilla volen escurçar la diferencia de gols que te amb Pol Frias i poguer-li dir que ell a l’amistós va marcar tres, i que PF17 hagués sigut incapaç de fer, amb una gran galopada deixa enrere a la defensa contraria i amb un xut creuat posa el 5-4 definitiu. L’àrbitre, porter del amateur, va intentar escombrar minuts cap a casa, però es passava del temps reglamentari de uns minuts, i decidí pita amb una victòria ben treballada a la segona part del Juvenil A.